Cuida tus pensamientos porque se volverán palabras, cuida tus palabras porque se transformarán en actos. Cuida tus actos porque se convertirán en costumbres. Cuida tus costumbres porque forjarán tu carácter. Cuida tu carácter porque creará tu destino. Y...tu destino será tu vida. Ghandi.

22 junio 2011

NO al PP. Prohibició Gener 2011.


La Generalitat no reobrirà el debat sobre els toros

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha confirmat que la prohibició de les corrides de toros s'aplicarà al gener de 2012 tal i com es va acordar en la passada legislatura, i que l'actual executiu no modificarà aquesta qüestió.

21.06.2011 - 23:06 - Països Catalans
Homs ha afegit a més, que no valdran les excuses de mal pagador per eliminar les corrides, ja que des de diversos àmbits reclamen que el sector es veurà durament perjudicat. Per Homs, les pèrdues seran tan sols d’”uns pocs milers d’euros” i no de milions com aquests reclamen.

També ha recalcat que “la llei està aprovada i no contempla cap moratòria” i que per tant s’aplicarà quan toqui, en aquest cas, el gener de 2012. A més a més, la llei va ser aprovada a través d’una iniciativa popular, i que per tant, no tindria cap mena de sentit reobrir un debat que ja es va fer en el seu dia, i que va generar una gran expectació.


1 comentario:

Henry Stephen dijo...

de totes maneres s'ha de esperar a que arrivi la data, i encara i així no confiar en ciu...